Če želimo imeti in voziti kolo z električnim pogonom, imamo več možnosti:

– vaše kolo opremimo s Promo-E električnim pogonom (od 550 Eur)

– na Promo-e.si izberete novo električno kolo s Promo-E električnim pogonom (od 699 Eur)

– ena od možnosti je tudi v katerikoli trgovini izbrati kolo, ki vam je všeč in vam ustreza, mi pa vam ga bomo opremili s Promo-E električnim pogonom. Tako boste imeli kolo, ki ga želite, in to celo s Promo-E pogonom na elektriko.

Po zakonu, standard “EPAC”, koles s Promo-e električnim pogonom NI POTREBNO REGISTRIRATI !!!!!

Elektricno kolo_pogon1                       Elektricno_kolo_slika_mala_1

Torej:

– če že imate kolo, s katerim ste zadovoljni, vam ga bomo opremili s Promo-E električnim pogonom.

– najugodnejša pot do električnega kolesa je, da si na Promo-E izberete električno kolo, ki vam ustreza. Ponujamo  nova električna kolesa, ki so opremljena s Promo-E električnim pogonom. Zaradi nakupa koles po sezoni in v večjih količinah, so naše cene garantirano NAJUGODNEJŠE!!!!!

Več o opremljanju in  namestitvi Promo-E električnega pogona na vaše kolo je opisano TUKAJ.

Iz kateregakoli razloga si ga boste privoščili, boste s Promo-E električnim pogonom za kolesa z lahkoto vrteli pedala, lahko si boste privoščili izlete, ki jih sicer ne bi zmogli ali pa ste preveč leni za njih. Ne glede, koliko ste stari!

Logo2 mali

Načini uporabe Promo-E električnih koles:

Uporaba elektičnega pogona za kolesa  je zabavna in enostavna. Vsak, ki zna voziti kolo, se enostavno in hitro privadi na pomoč Promo-E električnega pogona.    face_happy1

Električno kolo Promo-E lahko uporabljamo na naslednje načine:

Občasna uporaba Promo-E električnega pogona:

Kolo s Promo-E električnim pogonom uporabljamo enako kot običajno kolo. Če ne zmoremo več, če je hrib, ali pa če se nam več ne ljubi, enostavno vklopimo Promo-E električni pogon na velikem LCD displayu, in nadaljujemo vožnjo brez napora ter poganjamo pedala tako močno, kot želimo. Pomoč Promo-E električnega pogona lahko kadarkoli izklopimo in nadaljujemo “po starem”. Tak način vožnje ohrani energijo v bateriji dosti dlje. Doseg je odvisen od pogostosti uporabe električnega pogona, od moči motorja, od vrste in kapacitete akumulatorja…

Vožnja s pomočjo Promo-E električnega pogona – senzor na gonilki:

Kolo s Promo-E električnim pogonom uporabljamo popolnoma enako, kot “navadno” kolo. Motor začne poganjati kolo, ko zazna premikanje pedal in nam “pomaga”. Stopnja “pomoči” Promo-E električnega pogona se izbira na velikem LCD displayu (stopnje pomoči od 1 – 5).  V praksi to pomeni, da je poganjanje dosti lažje, na najvišji stopnji pomoči je poganjanje čisto lahko. Poraba energije iz akumulatorja je zmerna. Doseg od 50 – 100 km, odvisno od intenzivnosti poganjanja pedalov (akumulator 36 V – 10.4Ah, motor 250 W, hitrost ca 23 km/h).

Vožnja brez električnega pogona:

E-pogon izklopimo, kolo uporabljamo kot “navadno kolo”, ki ni opremljeno z E-pogonom.

Logo1face_happy3